Om oss

Vi är två racingintresserade kompisar som tänkte att det kunde vara roligt att skapa en hemsida just om racing och vårt intresse för detta. Vi är allra främst intresserade av motocross samt olika tävlingar med motorcykel.

Vi har under de senaste åren märkt att det dyker upp allt mer möjligheter att kunna spela och betta på olika former av motorsporter och speedway samt andra motorcykelsporter går samma väg. Många har inte koll på hur man bettar på motorsport, eller på vad som kan vara bra att veta innan man placerar sina satsningar. Kanske vill man läsa mer om vilka motorcyklar som passar bäst på vilken bana.

Vi har genom stor erfarenhet fått reda på vilka motorcykelmärken som passar allra bäst i till exempel kurviga omgivningar eller på de vägar där farten på raksträckorna är viktigast.

Fortsätt läsa mer om vad som kan vara bra att komma ihåg och om vad som är bra att veta när det är dags att börja med en motorsport, eller kanske rent av med betting på en av motorsporterna. Kanske vill du veta lite mer om vad det egentligen innebär att vara med i en motorsport, eller om barnen kan vara med, eller mer om vad det kostar att delta. Det har vi svaren på!